Saturday, February 22, 2014

Velika ogrlica u casual i elegantnoj varijanti

Kroz dosadašnje iskustvo, shvatili smo da smo do sada izlazili u susret najrazičitijim željama što se tiče izrade i dizajna nakita. Susretali smo se sa veoma različitim damama, što je zaista interesantno, jer naš posao nikada nije monoton. Koliko dama, toliko različitih želja, i toliko različitih komada nakita.

Nekada dobijamo slike odeće uz koju treba da dizajniramo komad nakita koji će se uz to najbolje uklopiti, nekada su želje konkretne, nekada su nam odrešene ruke i možemo same da pustimo mašti na volju; takođe, neke dame vole diskretan nakit, dok neke vole velike i upadljive komade. Sa druge strane, neko jednostavno želi komad koji je praktičan i slaže se uz sve!

Što se tiče krupnih i bogatih ogrlica, žene ih često povezuju samo sa prilikama u kojima treba da budu elegantne. Ovog puta, uzeli smo za primer sledeću ogrlicu, koju ćemo prikazati na oba načina, casual i elegantni stil:Malo smo se igrali na sajtu Polyvore, i evo jednog casual predloga:
Casual outfit with UNA nakit massive necklaceI, u elegantnijoj varijanti, odabrali smo sledeće boje:Elegant outfits with UNA nakit necklaceKako biste vi nosile ovu ogrlicu? Da li ste pre za eleganciju ili za neki opušteniji stil???

Sledeći blog post posvetićemo šminkanju i tome šta UNA nosi u svojoj tašni i bez čega ne može :)

Vaša UNA <3

No comments:

Post a Comment